Murrelektronik ny indsamlingspartner til Børns Vilkår | Murrelektronik

marts 5, 2024

Socialt Ansvar - Indsamlingspartner for Børns Vilkår

Det er med stor begejstring, vi annoncerer, at Murrelektronik er blevet indsamlingspartner for Børns Vilkår, en vital organisation for Danmarks udsatte børn. Socialt ansvar er vægter højt i vores virksomhedskultur, og i år intensiverer vi vores indsats ved at deltage i Royal Run, årets mest fremtrædende løbeevent, og laver en donation til Børns Vilkår ud fra antal tilmeldte til eventet.

Vores medarbejdere, mange af dem passionerede løbere, har længe sat pris på at være en del af denne begivenhed. Inspireret af vores deltagelse – ikke som arrangører, men som entusiastiske deltagere – har vi valgt at bruge eventet som en platform til at styrke vores støtte. Gennem vores nye rolle som indsamlingspartner for Børns Vilkår forpligter vi os til at donere 50 øre for hver tilmelding til Royal Run 2024. Dette partnerskab er et klart udtryk for vores forpligtelse til at støtte udsatte børn i Danmark og illustrerer den betydning, virksomheder har i at bidrage socialt.

I anledning af årets største løbeevent er Murrelektroniks deltagelse særligt fremtrædende i Brønderslev, hvilket afspejler vores rødder som en aalborgensisk virksomhed. Vores engagement strækker sig dog også til København, hvor flere af vores medarbejdere, der bor på Sjælland, også deltager.

Dette initiativ er ikke kun en løbefest for Danmarks befolkning; det er også en særlig begivenhed for Murrelektroniks medarbejdere. Vi vægter højt virksomhedsarrangementer, der styrker fællesskabet og sammenholdet blandt vores ansatte. Så hvis du ser løbere i Murr-grønne T-shirts med støttelogoet for Børns Vilkår under løbet, er der stor sandsynlighed for, at det er et medlem af vores team.

Vores deltagelse understreger vores dedikation til både fællesskab og velgørenhed, hvilket vi er utroligt stolte af at være en del af.

Kunne du tænke dig at læse mere om at være Indsamlingspartner for Børns Vilkår?

Klik på nedestående link for at komme direkte ind på Børns Vilkårs informationsside omkring denne slags partnerskab. 

Børns Vilkår Indsamlingspartner

 
Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...