Socialt engagement | Murrelektronik
Murrelektronik er socialt sindet

Socialt engagement

Familiebånd

Som et familie-ejet firma er Murrelektronik bevidste om vores ansvar, ikke kun overfor vores medarbejdere men også overfor de samfund, hvor vi har filialer og fabrikker over hele verden. Vores sociale engagement er styret af følgende principper:

Murrelektronik...

... ser mod fremtiden

Unge mennesker er vores fremtid. Vi promoverer aktivt en afbalanceret livsstil ved at støtte op om deres praktik- og lærepladser med både sportslige og kulturelle aktiviteter.

… er dynamisk

Målrettethed, ambition og entusiasme garanterer succes. Vi promoverer disse værdier gennem skoleprojekter, frivilligt arbejde, sportslige samt kulturelle begivenheder.

… er socialt sindede

Vi tager vores ansvar meget seriøst. Vi støtter en bred vifte af sociale projekter, der yder hjælp og støtte og giver folk en chance for at nyde livet igen.

… er regionale og internationale

Vores fabrikker og filialer er vigtige arbejdsgivere og sponsorer i deres lokalsamfund. Vi støtter aktivt lokale velgørenhedsorganisationer og aktiviteter.

… er en troværdig partner

Vi har fokus på længerevarende projekter. Vores mål er at give klubber, forretningspartnere og projekter en grad af sikkerhed med vores støtte. På denne måde er vi med til at fremme en bæredygtig udvikling.

Murrelektronik er sponsor af:

Casa do Zezinho i Saõ Paulo

Siden dets grundlæggelse i 1990’erne har vi støttet Casa do Zezinho i Saõ Paulo. Huset er et tilflugtssted for 1500 brasilianske børn, der ellers ville leve i fattigdom. Det giver børnene en uddannelse og hjælper dem med at opdage og udvikle deres færdigheder og potentiale.

HC Oppenweiler/Backnang og TV Oppenweiler 1911 e.V.

Vi har været hovedsponsor for HC Oppenweiler/Backnang and TV Oppenweiler 1911 e.V. håndboldhold siden 1982. De er den største sportsklub i byen hvor vi har vores hovedkvarter og de spiller en vigtig rolle i lokalsamfundet, hvoraf mange er vores medarbejdere.

Hej
Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...