Filosofi og mission | Murrelektronik
Murrelektronik-medarbejdere i diskussion

Filosofi
og mission

Vores ledende princip

Vi er drevet af at tage anlægs- og maskinautomation til nye højder. Vi ønsker at gøre det simpelt, hurtigt og profitabelt. Vi forsyner vores kunder med tilpassede løsninger fra enkelte komponenter til ‘zero-cabinet’ systeminstallationer.

 • Murrelektronik fieldbus-moduler for decentrale installationskoncepter

  Zero cabinet

  Vi tager komponenterne ud af skabet og ind i felten. Ved at gøre dette bliver installationer mere fleksible, rentable og brugervenlige. Dette øger konkurrenceevnen og er et vigtigt skridt mod at gøre sig klar til den industrielle revolution 4.0

 • Murrelektronik passive distribution med Murrelektronik connection teknologi

  Støbte stik – hvorfor bruge andet?

  Vores støbte stik, ventilstik og distributionsbokse reducerer installationstiden med op til 40 % og sikrer fejlfrie, pålidelige forbindelser.

 • Maksimal systemtilgængelighed

  Forebyggende og LED-diagnostik giver en række værdifulde informationer. Kombiner dette med vores produkter af højeste kvalitet for at sikre maksimal oppe-tid i enhver installation og din investering vil hurtigt give afkast, så du forbliver konkurrencedygtig i nutidens marked.

Murrelektromik innovation lyspære

Kundefokus

Vi lytter til vores kunder. De ved præcis hvor udfordringerne og problemerne er indenfor deres felt. For at finde de bedste løsninger, stoler de på erfarne partnere som Murrelektronik.

Vi er troværdige i branchen. I mere end 40 år har vi arbejdet med kunder fra vidt forskellige industrier. At udvikle og implementere tilpassede automationsløsninger er noget af det, vi gør bedst.

Når vi kombinerer det med vores kunders ekspertise og know-how, finder vi sammen de bedste løsninger til deres maskiner og systemer. Alt sammen bygget med velafprøvede produkter fra Murrelektronik.

Symbolsk billede af Murrelektronik Stay Connected kampagne

Stay connected

Hos Murrelektronik stræber vi efter at etablere langsigtede forbindelser, ikke kun teknisk men også med vores kunder, medarbejdere og leverandører. Det er denne type forbindelser, der definerer vores forretningsetik og den retning, der skal følges.

At levere ud over vores kunders forventninger er vigtigt for Murrelektronik. Hvordan kan vi gøre deres installationer bedre? Mere profitable? Længerevarende?

Vi værdsætter de erfaringer og ideer vores medarbejdere bringer til vores globale team. Deres feedback og bidrag er en del af vores fortsatte vækst og succes.

Vi værdsætter også de forhold vi har med vores leverandører. De holder Murrelektronik-maskinen i gang og hjælper os med at vokse.

 

Mere information

Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...