uKonn-X | Murrelektronik
The digital solution for seamless electrical installation technology
Scroll

uKonn-X er det første seamless, digitalt og visuelt understøttede system med tovejskommunikation mellem design, udvikling, montering og idriftsættelse. Den klassiske ledningsføring af maskiner gennem styreskabe og klemrækker er forældet. Betydelige effektivitetsgevinster kan genereres gennem decentralisering. Vi forbinder det fysiske med den digitale verden. Målet er en holistisk optimering af den elektriske installationsteknologi - fra planlægning til idriftsættelse og vedligeholdelse.

For at nå dette mål udviklede vi uKonn-X. uKonn-X er et system, der som en digital løsning adresserer alle grænseflader med elektriske automationsteknologiske produkter. Fokus i vores digitale løsning er den gnidningsløse forbindelse mellem alle involverede - menneskelige og produkt-side - langs hele produktudviklingsprocessen. I den første udvidelsesfase fungerer uKonn-X som følger:

Skridt for skridt

Trin 1 med uKonn-X: Scanning af stikket

Scan

Ved at scanne en maskinlæsbar kode på Murrelektroniks stik genkender uKonn-X plug-in-punkterne i kredsløbsdiagrammet.

Trin 2 med uKonn-X: Sæt ledningssættet i modulet

Tilslut

uKonn-X viser de planlagte forbindelser mellem de respektive tilslutningspunkter i det digitale kredsløbsdiagram og 3D-modellen af ​​maskinen på et touch-display. Lysdioder på de tilsvarende feltbusmoduler angiver også den port, der er tildelt den respektive plug-in-proces.

Trin 3 med uKonn-X: Kommenter og bekræft

Kommenter og bekræft

Hvis stikket er sat korrekt i, bekræftes den korrekte forbindelse direkte via uKonn-X på touch-displayet, og den automatiske dokumentation udløses samtidig. Hvis ændringer i installationen er nødvendige, kan disse bekvemt kommenteres, rettes og meddeles byggeafdelingen ved hjælp af den integrerede funktion.

Hvorfor uKonn-X?

Dokumentation

Papirarbejdet er fortid. Takket være den gemte montageplan gemmes den enkelte arbejdsgang og eventuelle ændringer centralt. På denne måde kan relevant information tilgås problemfrit og i realtid af alle involverede. Der kan også udledes værdifulde procesdata til optimering af installationen og teknisk planlægning. Dette fører til maksimal gennemsigtighed, netværk og effektivitet i teamet.

Forenkling

Takket være maskinspecifikke, visuelle og guidede trin-for-trin-instruktioner kan personale indsættes fleksibelt og ventetider reduceres. Heterogene teams arbejder mere effektivt, og personalemangel kan lettere kompenseres for. Enkelheden og det interaktive design øger også medarbejdertilfredsheden og reducerer træningsindsatsen.

Kvalitetsforbedring

Konsekvent levering af højeste kvalitet betyder, at hver detalje tæller. Selv små skødesløse fejl kan føre til høje korrektionsbestræbelser og omkostninger. Derfor fokuserer vi på brugeren og tilbyder dine medarbejdere intuitiv, behovsbaseret support. uKonn-X undgår konsekvent installationsfejl og realiserer potentielle besparelser.

Effektivisering

Scanning af arbejdsmaterialerne sikrer mindre søgeindsats takket være tydelig identifikation. Takket være den integrerede kontrol af hvert arbejdstrin er der heller ikke behov for en efterfølgende, tidskrævende kontrol.

Funktioner

Skridt for skridt visualisering

Brugere får en visualisering af det aktuelle monteringstrin for at forenkle installationen. Efter at have identificeret et stik, vises den supplerende monteringsvejledning. Dette undgår forvirring og skødesløse fejl.

Unik identifikation

De komponenter, der bruges under installationen, kan om nødvendigt mærkes med maskinlæsbare koder. Dette muliggør tydelig identifikation ved hjælp af en mobil slutenhed (scanner, smartphone eller lignende).

Behovsbaseret support

uKonn-X understøtter brugeren nøjagtigt på installationsstedet med de aktuelt nødvendige oplysninger.

Tjeklister til montageplaner

Hele montageprocessen er tydeligt behandlet i ansøgningen. Dette gør det muligt at se arbejdsforløbet i realtid, og samlingen kan behandles sekventielt.

Digital dokumentation

Ændringer kan indtastes direkte i systemet, frigives og gemmes i maskinplanen – helt papirløst.

Forskellige visningsformater

uKonn-X muliggør import af CAD-filer, topologi og skemaer, så de involverede fleksibelt kan skifte mellem repræsentationsformerne og have overblik over hele processen.

Seamless Kommunikation

Hvis ændringer i installationen er nødvendige, kan installatøren eller idriftsættelsesingeniøren bekvemt kommunikere disse digitalt til byggeafdelingen ved hjælp af en integreret funktion. På denne måde, startende med installationen, understøttes udviklingen, designet af maskinen forbedres og samtidig garanteres den nøjagtige dokumentation.

På tværs af afdelinger og på tværs af processer

Trinene i hele produktudviklingsprocessen forbindes problemfrit og gnidningsløst - Seamless Electrical Installation. Tildel individuelle brugsroller og autorisationer for at give dine medarbejdere præcis de oplysninger, der er relevante for dem. Faciliter den omfattende udveksling og øg gennemsigtigheden i din virksomhed.

Mobil und integrativ

uKonn-X kan bruges på forskellige slutenheder og understøtter integration af scannere, eksterne testenheder og smartphones.

Komponenter

Software

uKonn-X-softwaren er en interaktiv applikation, der visualiserer individuelle monteringstrin - præcis hvor de er nødvendige.

Kompatibel med: tablet, bærbar, pc, mobile enheder

Hardware

uKonn-X interagerer med ekstern hardware såsom mobile scannere. Dette muliggør en klar identifikation af relevante stik og moduler.

Behandle data

Modtag klart forberedte procesdata for at identificere træningsbehov, optimeringspotentiale og ændringer af din maskine.

Lav en aftale nu!

Hvis du gerne vil bestille tid til at se uKonn-X, bedes du udfylde formularen, så kontakter vi dig for at aftale et møde.

Du kan også ansøge som pilotbruger for at kunne ledsage et spændende produkt helt fra begyndelsen. Vi kan forbedre et produkt sammen, og du kan påvirke det. Til dette formål skal du sætte kryds i afkrydsningsfeltet i formularen nedenfor.

Angiv resultatet af beregningsopgaven ovenfor.
captcha
*Obligatorisk felt
Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...