Connectivity Heroes | Murrelektronik

Stik

Automatiseringens helte

I netværksproduktion virker intet uden stik. Deres præstation vil afgøre, om digitaliseringen lykkes. Automatiseringens verden er derfor kun så god som dens stikforbindelser. De fungerer som bindeleddet og sikrer uhindret overførsel af signaler, data og strøm. Derudover sikrer de problemfri og sikker drift og fejlfri installation.

For Murrelektronik, er stik rigtige Connectivity Heroes!

Superhelte har alle en særlig superkraft. Dette er også tilfældet med vores Connectivity Heroes. Nogle tager sig af data, andre af signaler og yderligere andre af strøm. Vores stik er rigtige helte og tilbyder derfor maksimal variation, førsteklasses kvalitet - og hver enkelt er 100% testet!

 

SIGNAL

Vi tilbyder forhåndsmonterede M8- og M12-stik samt ventilstik i passende kabellelængder. LED'er og afskærmning er ofte integreret. Praktisk tilbehør som adaptere, T-stykker og momentnøglen til garanteret tætte forbindelser, er vigtige tilføjelser.

Til online shoppen

DATA

Tilslutningsteknologi til installation af fieldbusløsninger er tilgængelig med forskellige varianter til M8, M12 og RJ45. Kablerne er meget fleksible og har 360° fuld afskærmning, så datatransmissionen ikke påvirkes af elektromagnetiske interferenser.

Til online shoppen

STRØM

De sørger for optimal tilførsel af energi til maskiner og systemer. M12 Power er ekstremt kompakt og kraftfuld. De standardiserede MQ15-stik muliggør hurtig montering til tilslutning af motorer.

Til online shoppen

Beviste
helte

Vi tester vores forhåndsmonterede stikforbindelser grundigt, inden vi sender dem til vores kunder. Vi udfører en præcis elektrisk test, herunder højspændingstest, test for ombytning af ledninger og kortslutningstest. Vi tester stikets funktionalitet og udsætter dem for en endelig visuel kontrol. Dette sikrer, at kun førsteklasses stikforbindelser når frem til vores kunder.

Vi er også 100% bevidste om kvalitet både før og under produktionen. Det starter med indgangskontrol af varerne, hvor vi har defineret talrige testkarakteristika, og slutter med slutkontrol af produktionen, inden varerne forlader vores lokaler. Alt dette giver os og vores kunder den gode følelse af, at Murrelektroniks stikforbindelser fungerer - 100%! Kun en testet helt kan være en Connectivity Hero.

Anmod om et møde nu!

Er forbindelser lige så vigtige for dig, som de er for os? Så lad os snakke sammen. Udfyld formularen så vi kan komme i gang.

Angiv resultatet af beregningsopgaven ovenfor.
captcha
*Obligatorisk felt
Hej
Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...