Digital Transformation | Murrelektronik

Det afgørende skridt mod fremtidssikker industri

Digitalisering er kun muligt på et decentralt niveau

Sådan fungerer digitalisering

Det lyder fra alle afkroge: Digitalisering, transformation, det skal vi, det burde vi, åh, det går bestemt ikke uden. Bilproducenter udvikler sig i stigende grad til softwarevirksomheder, hele valutaer er repræsenteret i nuller og ettaller. Hvad betyder det egentlig for fremstillingsindustrien, for automationsbranchen? Vil vi overhovedet genkende vores forretning om ti år?

I lyset af tidens forandringenshastighed tør vi hos Murrelektronik ikke spå om fremtiden. Men hvad vi allerede nu kan sige med sikkerhed er: Uden decentralisering vil vejen til digitalisering være meget lang. Decentralisering er det afgørende skridt mod digitalisering og med den, vil transformationen i automationsbranchen blive en succes. Vi går endda så langt som til at gøre tingene meget nemmere og reducere kompleksiteten.

Omfattende portefølje

Hvorfor er vi så sikre omkring dette? Fordi vi har haft fokus på digitalisering i mange år. Som systemløsningsspecialist har vi selv udviklet hardwaret (fieldbus moduler, switche, strømforsyninger, IO-Link, kabler og stik) til den digitale transformation, og vi har en solid softwarebaggrund der tillader os at skabe en digital tvilling. Derfor har vi muligheden for at forene den fysiske verden med den digitale i en omfattende automationsportefølje. Vi udfordrer automationens natur hver dag, sågar udvikler og skubber vi den forover, og hjælper vores kunders digitale transformation.

Decentralisering i vores DNA

Og vi nyder godt af vores DNA: vores åbenhed over for teknologi og interfaces. Vi understøtter alle interfaces og protokoller, vi er åbne over for kommende nye standarder og teknologier og driver deres udvikling i de relevante udvalg og konsortier. Vores IO-Link-portefølje er et bevis på dette, ligesom vores Vario-X automatiseringssystem.

Decentralisering i vores DNA

Sofistikerede produkter og løsninger

Hos Murrelektronik går løsninger og produkter hånd i hånd. Et produkt bliver først en løsning, når det er intelligent integreret i et samlet system. Derfor har vi udviklet vores produkter ud fra vores kunders udfordringer. Drevet af dette har vi en omfattende portefølje til at drive transformationen til decentralisering for vores kunder. Stærke problemløsningsevner – fra en enkelt kilde. Vi vil gerne præsentere nogle af højdepunkterne for dig på dette tidspunkt:

Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

Produktionsindustrien og maskinbyggere har fire store udfordringer: Digital transformation, ønsket om bedre designet og udviklet produkter, behov for bedre produktions- og installationseffektivitet og bæredygtighed. Decentraliseret automationsteknologi hjælper med at løse dem alle!

Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

Den Digitale Tvilling

Murrelektroniks knowhow om den digitale tvilling placerer dig på forreste række – lige i midten, i stedet for bare at være der. Det digitale 1:1-billede indeholder alle funktioner og parametre for den originale maskine eller system. For eksempel kører den samme kontrolmodel på den virtuelle model som på den rigtige maskine. Systemet kan placeres i produktionshallen ved hjælp af augmented reality.

Den digitale tvilling udgør en vigtig rolle i forhold til tilstandsovervågning og forbyggende vedligeholdelse. Brugen af kunstig intelligens, i kombination med den digitale tvilling, bliver mere og mere enkel: Hvis data læses ind i relevante software og analyseværktøjer, kan anomalier opdages i processen og foranstaltninger til eventuelle rettelser gøres tidligere. Langsigtet dataanalyse giver dig også muligheden for at bestemme energieffektiviteten for en konfiguration, mens simulering af forskellige procesændringer kan give information om mulige potentielle besparelser.

Digitale Tvilling
Kortere idriftsættelse og konfiguration – via en App

Betjening via apps, stemmestyrede assistenter og gestusstyring er blevet uundværlige i hverdagen takket være smartphones og smartwatches. Så hvorfor skulle maskiner ikke også styres og idriftsættes så nemt via en app. Et effektivt instrument til at forkorte idriftsættelsestiden og gøre arbejdet for installation af maskinen en hel del lettere. Parametrisering i stedet for programmering er mottoet. På den måde forbliver virksomhederne i stand til at agere effektivt på trods af manglen på kvalificeret arbejdskraft.

System og
Koncept Installation

Som installationsspecialist ved Murrelektronik, ved man hvordan et enormt besparelsespotentiale kan udnyttes. Installationsfejl kan undgås ved at gennemtænke hele systemet før installationen. Derfor ser vi vejen til digital transformation som en tandem af decentralisering og et effektivt installationskoncept udviklet til det samlede automationssystem.

Book en tid nu!

Vil du hellere tale med mennesker end med digitale tvillinger? Det vil vi faktisk også helst. Så udfyld venligst formularen.

Angiv resultatet af beregningsopgaven ovenfor.
captcha
*Obligatorisk felt
Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...