MVK Fusion fieldbus modul | Murrelektronik
Murrelektronik  MVK Fusion

MVK Fusion

Murrelektronik MVK Fusion finktioner

Murrelektroniks MVK Fusion fieldbusmodul giver mulighed for at standardisere processer og åbne døren til en ’ét-modulsstrategi’.

PROFINET/PROFIsafe-modulet forener tre grundlæggende funktioner i installationsteknologi:

  • Digitale standardfølere og aktuatorer
  • Digitale safety sensorer og aktuatorer
  • IO-Link

Denne kombination er ny og innovativ. Det gør det muligt at realisere unikke og banebrydende automationskoncepter. Installationen bliver enklere og hurtigere.

MVK Fusion gør komplekse konfigurationer lettere, fordi de udelukkende kan udføres i værktøjet i kontrolsystemet. Softwareudviklere og ingeniører har ikke længere brug for dybtgående viden om andre producenters værktøj og manualer.

MVK Fusion gør det muligt at have færre fieldbusmoduler pr. enhed. Nogle applikationer kræver muligvis kun et enkelt modul. Dette åbner nye muligheder for mange automationsapplikationer.

Murrelektronik MVK Fusion
Murrelektronik I MVK Fusion Maximale
Et modul med ekstrem rækkevidde

Det der gør MVK Fusion fieldbusmodul unikt, er dets mangfoldighed. Det kombinerer tre grundlæggende funktioner: digitale sensorer og aktuatorer, safety sensorer og aktuatorer og IO-Link. MVK Fusion forenkler installationen ved at minimere antallet af krævede moduler.

Murrelektronik I MVK Fusion Maximale
Fleksibilitet i safety applikationer

MVK Fusion integrerer alle safety aspekter i ét modul: med tre safety to-kanals input-porte, en safety output port med to safety outputs o gen klasse B IO_Link-port med safety sikker nedlukning. MVK Fusion giver dig mulighed for at opnå høje safety standarder, der beskytter både mand og maskine.

Murrelektronik I MVK Fusion Safety
Safety konfiguration med ét museklik

MVK Fusion gør konfiguration af safety sensorer og aktuatorer ekstremt let: Vælg safety funktion i kontrolsystemets tekniske værktøj, og indenfor få museklik konfigureres konfigurationen uden behov for yderligere producentspecifik software.

Murrelektronik I MVK Fusion High
High Performance

MVK Fusion er fremragende til high performance applikationer, hvor pålideligheden ikke må kompromiteres. MVK Fusion er velegnet til Conformance Class C (IRT), Shared Device og Netload Class III applikationer.

Murrelektronik MVK Fusion

En bred vifte af anvendelser og omfattende diagnostik

  • Robust metalhus som er ekstremt modstandsdygtigt overfor svejsegnister
  • Integreret webserver, der gemmer fejl
  • Praktisk drejekontakt til indstilling af safety adresser
  • Kølelegeme fås som ekstraudstyr til ekstreme temperaturer
  • Kan bruges i højder på op til 3000 meter
  • Omfattende diagnostik opdager hurtigt fejl
Murrelektronik Senior Product Manager Michael Greiner Portrait

Med vores fieldbusmodul MVK Fusion er vi med til at fremme en standardisering af processer for brugerne. Dette gør det muligt at realisere nye og banebrydende koncepter til automationsindustrien.

Michael Greiner, Senior Product Manager

Download brochuren!

Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...