Next Level Solutions | Murrelektronik
Murrelektronik Next Level Solutions

Next Level Solutions

Smart Service
for Smart Systems

Download Brochure
Murrelektronik Next Level Solutions

Teknologier ændrer sig, vi ændrer os. Nogle gange hurtigt, nogle gange langsomt, men konstant. Den digitale transformation er her og har allerede påvirket mennesker over hele kloden. Det har låst op for mange muligheder og har også medført nye udfordringer.

Når det kommer til overgange til nye teknologier, har Murrelektronik altid været ledende. Vi har været med fra starten efterhånden som nye tendenser etablerer sig som standarder. Vores tilgang er drevet af et enkelt spørgsmål: Hvordan kan vores kunder drage fordel af disse nye teknologier?

De seneste teknologier er drevet af fem hovedaspekter

IO Link Logo
IO-Link Rollout

IO-Link er den eneste internationale standard, der forbinder sensorer og aktuatorer uanset fieldbusprotokollen. Udviklingen af denne gennemprøvede teknologi er et afgørende skridt i retning af at erstatte sensorer og aktuatorer med smarte enheder.

 

Download Whitepaper

IoT Logo
Internet of Things

For Murrelektronik er ‘Internet of Things’ simpelthen en ny måde, hvorpå man kan overføre data fra smarte enheder til en cloud. Denne proces er uafhængig af kontrolenheden og er nødvendig for at overføre data til et højre niveau.

 

Download Whitepaper

Profibus to Profinet Logo
Skiftet fra fieldbus til industriel Ethernet

…. repræsenterer skiftet fra traditionelle, lukkede bussystemer til åbne, Ethernet-baserede systemer. PROFINET-standarden muliggør høj ydeevne, fremragende funktionalitet og enkel service med minimal montage.

 

Download Whitepaper

Safety Logo
Safety

Indtil nu har det krævet en anden kontrolenhed at designe et safety system i din maskine eller dit system. Den er blevet brugt til at forbinde safety sensorerne til kontrolsystemet og pålideligt lukke for aktuatorerne uafhængigt af alle andre enheder.

 

Download Whitepaper

Mechatronic elements
Mechatronic Elements

Der er en tendens mod modulært design i den elektriske installation af maskiner og anlæg. Vi understøtter denne tendens ag tilbyder producentuafhængige og systemuafhængige, færdigmonterede, præ-konfigurerede maskinelementer. Du kan integrere disse i dit automationskoncept som standardkomponenter. Dette muliggør forenklet design og reducerer antallet af individuelle komponenter i dine maskiner og systemer.

   

Download Whitepaper

Lav en aftale og lad vores eksperter vejlede dig!

Vi er der for at støtte dig ved både store og små projekter. Fra on-site lagerbeholdning til oprettelse af omfattende tekniske og økonomiske koncepter og endda definition af tilgængeligt materiale. Når du implementerer den optimale løsning, vil vi støtte dig med tekniske planer og kataloginformationer og endda idriftsættelse. Og vi er altid bare et telefonopkald væk, selv for eftersalgsservice, når produkterne er leveret og indbygget i systemet. Vi har over 40 års værdifuld brancheerfaring, og det er derfor, vi kan hjælpe dig til det næste niveau!

 

Kontaktanmodning

Hej
Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...