IO-Link | Murrelektronik

Langvarig partnerskab ❤️

Den rigtige partner til jeres IO-Link projekter

Simpel installation med IO-Link

Med IO-Link bliver integrationen af smarte enheder i installationen enkel. Vores nye dream team af IO-Link masters, hubs og analoge konvertere går nu endnu et step videre. De gør tilgangen og muligheden for evaluering af data meget nemt, idet de skaber gennemsigtighed fra sensorniveau og hele vejen op til skyen. Derudover er produktporteføljen svær at matche indenfor fleksibilitet, brugervenlighed og ydeevne. 

Vores system er et universelt installationssystem, der er ideelt for dem der skal til at starte med digitalisering, og hvor det samtidig er et fremtidssikkret IIoT-koncept. Det er lige til at gå til, når du har brug for det. 

Mød det nye system:

IO-Link er fremtiden – men hvad er IO-Link?

Lær alt om mastere, devices og hubs, på en nem og simpel måde i 10 korte videoer. Se selv hvor nemt det er at installere og bruge et IO-Link system.

Kig nu!

IO-Link Portefølje

IO-Link Enheder

Alt fra strømforsyninger, til signallys og analoge konvertere. Vi tilbyder en bred vifte af enheder med indbyggede IO-Link interfacer. For en mærkbar forenkling af installation, og montering, tag et kig på:

Connection Teknologi

Murrelektronik er en fuldserviceudbyder til maskinindustrien og tilbyder mere end 75.000 forskellige pre-konfigurerede kabler med stik til signal, data og strøm - den største variation på markedet. IO-Link tilkoblinger bruger en af de tre tilkoblingsmulighederne: 

Portret Wolfgang Wiedemann, Director Appllication Sales Consulting

IO-Link kommunikationsstandarden gør maskiner mere effektive, flexible og økonomiske. Murrelektronik skaber infrastrukturen for datatransmission.

Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

Hvad gør Murrelektronik til den ideelle partner?

Murrelektronik er ekspert i implementering af installationskoncepter, som er skræddersyede til jeres applikationer. Vi sikkrer en holistisk tilgang til automation. Vi analyserer jeres system/maskinstruktur, samtidig med et skarpt øje med antal og placering af input- og outputpunkterne, hvor sensorer, aktuatorer og smarte enheder er monteret. 

Vi tror på at automationsteknologi vil blive fuldkomment decentralt i fremtiden, og af samme grund fokuserer vi altid på at decentralicere automationen. Vi har været medlem af et IO-Link samarbejde siden 2008, hvor begge parter er fremtidsfokuseret og co-designere af platformen. Med andre ord - vi er eksperter til at få det bedste ud af IO-Link standarden og gør den forståelig for vores kunder. 

Vi snakker jeres sprog!

Se med dine egne øjne!

Kontakt os for det næste skridt mod en fremtidssikkret produktionsproces. Ved brug af IO-Link snakker vi ét fælles sprog. 

Angiv resultatet af beregningsopgaven ovenfor.
captcha
*Obligatorisk felt
Hej
Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...