Decentraliseret automation uden styreskab – Vario-X | Murrelektronik

Decentraliseret automation – "Zero cabinet"

Vario-X

Book en tid nu!

Nøglen til den digitale transformation

I en verden af automation, er hver en sten vendt. Stort set alt har været undersøgt. Og målet er klart: digital planlægning, enklere og hurtigere installation og idriftsættelse, omkostningseffektivitet og bæredygtighed. 

Murrelektronik støtter dig på denne vej – med decentral automatisering i et modulært system.

Simpel og intelligent. Specialbygget efter behov.
Fremtidssikret hele vejen igennem. 

Hent Vario-X flyer (PDF)

"Zero cabinet" automationssystem

Decentraliseret, i felten, modulært , kombination af teknologier, mere energieffektiv i drift, reducerer og simplificerer kompleksiteten og find smarte løsninger. 

Med Vario-X opnår du 100 procent decentraliseret automatisering, helt uden et styreskab.

Vario-X er en fleksibel og skalerbar automatiseringsplatform med maksimal åbenhed og ydeevne på alle niveauer og alle grænseflader. 

Fremtiden for automation er uden styreskab.

Vario-X station vist fra siden
Portræt af Olaf Prein, Head of Global Business Unit Automation

Vario-X er en fleksibel og skalerbar automatiseringsplatform med maksimal åbenhed og ydeevne på alle niveauer og alle grænseflader. Fordi fremtiden for automatisering er uden et styreskab og uden trykluft, men i stedet er netværksforbundet, stik forbundet og omkostning effektivt.

Olaf Prein, Head of Global Business Unit Automation at Murrelektronik

Smart og simpel

Vario-X er en modulær automatiseringsplatform, der giver en skræddersyet løsning til kunden. Den er udviklet og konstrueret i henhold til kundens individuelle krav og flytter alle automationskomponeneter ud i felten, hvor de skal bruges. Systemet består af:

Vario-X stationen set ovenfra, med forklaring af komponenterne

Med sømløs integration af decentrale servodrev sikrer det pålidelig spændings-, signal- og datastyring direkte i feltet. Dette betyder, at alle automatiseringsfunktioner for første gang kan implementeres helt decentralt – uden et styreskab. De robuste kapslinger med IP67-beskyttelse placeres ganske enkelt side om side på en solid monteringsplade med integrerede maskinkonstruktionsprofiler. På denne måde kan hele stationen nemt fastgøres til alle gængse profilsystemer uden yderligere beskyttelse, endda tåle en trinbelastning på de monterede enheder. 

Positive bivirkninger i forhold til energieffektivitet og pladsbehov: Hvis styreskabet bliver overflødig, kræves der mindre plads til rådighed i produktionen, som kan bruges til værdiskabende produktionssystemer, som eksempelvis robotter.

Vario-X sammenlignet med et konventionelt styreskab
Digital Twin

Digital Tvilling for Planlægning, Installation, Operation og Service

Vario-X er dog ikke kun monteringsplade, kontroller, kabler m.m.. Anlæg der er automatiseret med Vario-X har en digital tvilling fra starten. Et bevægeligt 1:1 billede af det rigtige anlæg, som indeholder alle funktioner og parametre i det senere system allerede med start i projektfasen. 

Book en tid nu!

Hvis du vil lave en aftale om at se Vario-X, så venligst udfyld formularen og vi vil kontakte dig for at arrangere et møde.

Angiv resultatet af beregningsopgaven ovenfor.
captcha
*Obligatorisk felt
Hej
Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...