Cube67 - Applikationsløsninger og industrier | Murrelektronik

Applikationsløsninger

Industrier

Vi har over 100 forskellige moduler – find den bedste løsning til dig

Cube67 fieldbus modulet giver maksimal fleksibilitet i installationskoncepter. Takket være det store udvalg af forskellige moduler kan du finde og implementere den optimale løsning til din applikation indenfor en bred vifte af industrier og sektorer. Nedenfor er eksempler på applikationer fra den virkelige verden af industrielle maskiner og systemer.

Fabriksengineering    Maskinværktøj    Lager og logistik    Bilindustri    Robotteknologi    Fødevareindustri    Maskin- og pakkeindustri    Træforarbejdning

Cube67 i fabriksengineering

Cube systemet er med dets fleksibilitet og kompakte design egnet til applikationer med begrænset plads som f.eks. indenfor fabriksengineering. Modulerne er placeret i umiddelbar nærhed af processen. De multi-funktionelle porte og det store antal af kanaler (op til 32 IO’er pr. modul) gør dem velegnede til at opfylde kravene i denne industri. Ikke alene forbinder Cube forskellige digitale, analoge og IO-Link sensorer og aktuatorer, det integrerer også ventilmanifolde i installationen på en økonomisk og effektiv måde. "Machine Option Management" (MOM) minimerer genstartstider efter f.eks. værktøjsskift.

Cube67 i maskinværktøj

De robuste, fuldstøbte Cube moduler og deres systemkomponenter kan modstå virkninger af olier og smøremidler. De sikrer at installationen har en lang levetid. Omfattende diagnostik sikrer maksimal produktivitet.

Cube67 i lager og logistik

Terminalbokse er ikke nødvendige pga. fleksibiliteten i modulerne og multi-funktionelle porte. Dette reducerer installationstiden. Maskindele kan adskilles, hvis de skal transporteres og kan hurtigt samles igen og tages i brug efter opsætning. Funktionsmoduler med en RS485 og IO-Link interface letter brugen af RFID-sensorer og andre komplekse sensorer.

Cube67 i bilindustrien

I bilindustrien er der stort fokus på at minimere nedetider i maskiner og installationer. Cube systemets M12 porte og " Machine Option Management" (MOM) gør hurtig opsætning mulig. Cube67 Diagnostic Gateway kan overføre omfattende diagnostiske data via enhver webbrowser. Disse data kan også overføres til cloud-baserede applikationer via OPC-UA.

Cube67 i robotteknologi

Vha. “Machine Option Management” (MOM) kan værktøjsskift foretages hurtigt. Dette reducerer nedetider og øger produktiviteten. Systemkablet er modstandsdygtigt overfor torsion og optager ikke meget plads. Modulernes kompakte design og deres høje tolerance overfor vibrationer og stød, gør dem ideelle til robotapplikationer.

Cube67 i fødevareindustrien

De robuste IP69K moduler er med deres hygiejniske design velegnede til installationer i fødevareindustrien. Dyre junction boxes og komplekse installationer er ikke nødvendige. Ét enkelt systemkabel overflødiggør flere individuelle kabler.

Mere om Cube67 til fødevareindustrien

Cube67 i maskin- og pakkeindustrien

“Skift protokol og ikke system” – gør installationer og maskiner egnede til brug over hele verden. Cube-systemet bearbejder signaler med funktionsmoduler direkte i felten, hvilket gør reaktionstiden kortere. Drev (MOVIMOT®) kontrolleres enkelt og økonomisk af systemet.

Cube67 i træforabejdning

Indenfor træforarbejdning er der fokus på fleksible og effektive løsninger. Med Cube-systemets mange forskellige moduler kan man finde løsninger til selv de mest udfordrende applikationer. Planlægning og installation kan dermed reduceres betragteligt.

Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...