Safety - funktionel safety teknologi | Murrelektronik
Murrelektronik Optimaler Schutz für Mensch und Maschine

Safety-teknologi

Safety-løsninger fra Murrelektronik

Optimal beskyttelse for mand og maskine

Safety er en topprioritet i automationsindustrien. Decentrale safety installationskoncepter fra Murrelektronik gør det muligt at opnå høje safety-kategorier for hele systemet.

Murrelektronik tilbyder en bred vifte af muligheder, der opfylder kravene i din applikation.

  • Når det er nødvendigt, skal moduludgange slukkes, og de berørte maskinmoduler skal slukkes sikkert. Sikker installation kan implementeres, der inkluderer passivt sikre fieldbusmoduler og pålidelige safety relæer. Hvis du bruger fieldbusmoduler, kan standardprodukter bruges, hvilket gør det nemt at komme igang.
  • Med MVK Metal Safety, MVK Fusion og Cube20S tilbyder Murrelektronik avancerede safety løsninger. Disse produkter, når de bruges sammen med en sikker controller (F-PLC eller CNC), giver dig mulighed for at opnå sikre input og output. Brug af PROFINET / PROFIsafe eller PROFIBUS / PROFIsafe fieldbusprotokol garanterer pålidelig transmission af safety-relevante data. Dette sikrer også EN ISO 13849-1 safety-kategorier. Omfattende, indbyggede diagnostiske muligheder hjælper med at forenkle den daglige drift.

Du kan bruge en bred vifte af safety devices, herunder lysbarrierer, lysgitre, tohåndsstyringer, E-STOP- og nulstillingsknapper, safety ventiler, laserscannere og mere i Murrelektroniks installationskoncepter.

Murrelektronik Senior Product Manager Michael Greiner Portrait

Murrelektroniks safety devices transmitterer effektivt og økonomisk de nødvendige signaler for sikker operation af både maskiner og systemer.

Michael Greiner, Murrelektronik safety expert

Løsninger med Murrelektronik safety produkter

Murrelektronik MIRO SAFE

Alsidige safety relæer

MIRO SAFE+ relæer fra Murrelektronik

Safety relæer er en gennemprøvet løsning indenfor safety-teknologi. De slukker sikkert og garanterer sikre arbejdsprocesser. Betjeningen er let - der er ikke behov for yderligere software eller integration i kontrolsystemet. MIRO SAFE + sikrer safety relaterede standarder op til Performance Level e (PLe) i henhold til EN13849-1.

Gå til safety relæer

Sikre I/O moduler

MVK Metal Safety og MVK Fusion

IP67-klassificeret MVK Metal Safety og MVK Fusion-moduler er modstandsdygtige over for medier og vibrationer, hvilket gør dem ideelle til applikationer i barske industrielle miljøer. De tilbyder omfattende diagnostiske muligheder og er designet til at arbejde med PROFIsafe, en safety-relateret udvidelse af PROFINET.

MVK Metal Safety    MVK Fusion

Murrelektronik MVK Fusion
Murrelektronik NØDSTOP trykknapper med farvede hætter

Safe command devices

Emergency stop & reset buttons: safe command devices

Safe command devices skal altid være tilgængeligt og funktionelle. Murrelektroniks E-STOP. Og RESET-trykknapper er integreret i installationer vha. færdigmonterede M12 standardkabler for at spare tid. Dette minimerer risikoen for ledningsfejl. “Plug & Play”-teknologi gør kontrolenhenderne klar til brug med det samme.

Lær mere

Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...