On-Machine strømforsyninger | Murrelektronik
Emparro67 Hybrid

Zero cabinet – on-machine power!

Flyt strømforsyningen ud af kabinettet og ud på maskinen

On-Machine Power

Vi fokuserer på decentrale installationer. Vores motto er ’zero cabinet’, og vi hjælper vores kunder med at flytte komponenter fra styreskabet til maskinen. Dette koncept gør applikationer gennemskuelige, brugervenlige og omkostningseffektive.

Forøg dine konkurrencemæssige fordele!

Indtil nu er strømforsyninger til maskiner og applikationer næsten udelukkende noget der har befundet sig i styreskabet. Men ikke længere! Hos Murrelektronik vil vi vise dig, hvordan det er muligt at flytte din strømforsyning ud på maskinen.

Florian Holzmann - Product Manager Power supplies & Buffer Systems

Fordelene er åbenlyse: Brug mindre styreskabe eller slet ikke noget styreskab! Konvertér spændingen direkte ved siden af belastningen for at reducere strømtab, energiomkostninger og spare ledninger. IP67 betyder, at den kan klare alle krav på maskinen.

Florian Holzmann, Product Manager, Strømforsyninger og buffersystemer
Emparro67 Hybrid

Emparro67 Hybrid

Det næste niveau i strømforsyning på maskinen

Denne strømforsyning har de samme utrolige funktioner som den originale Emparro67, men med ekstra innovationer som kredsløbsbeskyttelse og IO-Link. Emparro67 er stadig så robust som vores originale ‘on-machine‘-strømforsyning og har også integreret overvågning, der beskytter applikationer mod overbelastning og øger oppetiden. Enheden er også udstyret med IO-Link, som giver endnu flere kommunikations- og diagnosefunktioner.

Emparro67

Emparro67

Den originale ‘on-machine’ strømforsyning

Den innovative Emparro67 er en strømforsyning, der kan placeres direkte på maskinen, fordi den er fuldstøbt med IP67 beskyttelse. Emparro67-familien af strømforsyninger er specielt designet til brug uden for kontrolkabinettet: de kan modstå ekstreme omgivelser og er designet til at blive installeret direkte på applikationen. Hvis du ønsker at reducere strømtabet og endda gøre dit kontrolpanel mindre, er dette sortiment af strømforsyninger den rigtige løsning.

Download mere information her:

Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...