Murrelektronik

Murrelektronik Testcenter

Produkttest i hårde miljøer for alle produkter

Murrelektronik udfører en betydelig mængde af produkttest, før de når markedet. Juridiske krav skal overholdes, og idet produkterne skal opfylde de kvalitetskrav, som vores kunder og Murrelektronik selv ønsker. Derfor har Murrelektronik koncentreret sine testaktiviteter i eget testcenter.

Murrelektronik testcenter har sin oprindelse i EMC laboratoriet, hvor beviset for elektromagnetisk kompatibilitet for produkter er til rådighed. Overholdelse af EMC-direktivet er en vigtig forudsætning for at få lov til at bruge CE symbol. Murrelektroniks testcenter er akkrediteret til de hyppigst anvendte EMC-test.

Produktsikkerhed er det vigtigste fokus i lavspændingsdirektivet: produkter må ikke være farlige for forbrugerne under normal brug, hvis der opstår fejl. Testcentret kan udføre de fleste af de test, der er nødvendig for at overholde disse krav, såsom lækstrømsmålinger og højspændingstest. Der er ligeledes mulighed for at se om luftspalter eller lækagebaner er til stede.

De tekniske egenskaber for produkterne bliver testet ned til mindste detalje. Der bliver foretaget en validering af om de enkelte komponenter kan sidde i miljøet. Produkterne er udsat for ekstreme driftsforhold i flere uger under holdbarhedstest. Analysen af disse langsigtede test hjælper med at højne kvalitetsstandarden endnu mere.

Murrelektroniks testcenter udbyder og giver også andre virksomheder mulighed for at bruge sine testfaciliteter.

Testcentret kan kontaktes på telefon +49 (71 91) 47-334 eller via e-mail på pruefzentrum@murrelektronik.de

Worldwide repræsentation

Worldwide repræsentation

Murrelektronik værdsætter forbindelser. Du vil finde dygtige kontakter i vores lokale afdelinger og partner virksomheder over hele verden.

mere

Nyheder

Effektiv netværksteknologi

01. jul 2019
Maskiner og systemer bliver i højere og højere grad forbundet via netværksteknologi og Ethernet-baserede...

MVK Fusion

21. maj 2019
Nye muligheder med tre funktioner i ét modul