Fremtidens teknologi: datahåndtering | Murrelektronik
Engineering the Future: Information Handling

Design af fremtiden: Datahåndtering

Maksimale resultater

Rentabilitet afhænger af tilgængelighed! Og maskiner og systemer er ingen undtagelse. De er nødt til at præstere bedst for at opnå maksimale resultater. Ved at sikre høj pålidelighed og planlægningskapacitet kan virksomheder få de bedste økonomiske fordele ved deres produktion.

Engineering the Future: Information Handling Example with the Cube67 Diagnostic Gateway
Engineering the Future: Information Handling Example with the Cube67 Diagnostic Gateway
Engineering the Future: Information Handling Example with the Cube67 Diagnostic Gateway

Reducér nedetider

Derfor er det absolut nødvendigt at reducere nedetid - både planlagt og ikke planlagt. Teknikere gør det ofte muligt ved at planlægge vedligeholdelse og oprette et diagnostisk system, der giver dem mulighed for at reagere så hurtigt som muligt på pludselige maskinfejl.

Diagnostiske systemer har omfattende funktionalitet og inkluderer en nyttig datainfrastruktur. De skal normalt kunne give et realtidsoversigt over status for maskiner og systemer. I dag leverer moderne maskiner og systemer en overvældende mængde diagnostiske, proces- eller parameterdata. Avanceret sensorteknologi registrerer en bred vifte af målte værdier. I fremtiden vil installationer baseret på Industrial Ethernet omfatte diagnostiske data som en del af en vedligeholdelsesstrategi. Dette giver teknikere og operatører mulighed for at reagere, så snart et planlagt serviceinterval opstår.

Udfordringen med diagnostik

De rigtige data skal være tilgængelige på det rigtige tidspunkt i det rigtige format til den rigtige person, uanset hvor de er i verden.

Kort sagt: datastyring sejrer!

Men hvordan ser det ud i den virkelige verden?

I planlægnings- og idriftsættelsesfasen forsømmer man ofte det aktive diagnosesystem. Andre ting er vigtigere på den korte bane, og leveringsdatoen nærmer sig hurtigt. Alle er enige om, at diagnostiske funktioner skal programmeres, men i praksis bliver de ofte overset, fordi de skal udvikles individuelt for hver bus- eller industrielle Ethernet-protokol, hvilket gør implementeringen endnu vanskeligere. Dette bliver normalt meget klart, når den første fejl opstår, og søgningen efter fejlkilden bliver en uendelig jagt.

Derfor har vi opfundet Cube67 Diagnostic Gateway - modulært, fleksibelt og prisvindende - det gør det muligt at implementere fleksible diagnosesystemer let, tilgængelige i enhver webbrowser og uafhængig af bussystemet!

Enkel diagnostik – Cube67 diagnostic gateway

Murrelektroniks Cube fieldbus-system har omfattende diagnostiske muligheder. En ny diagnostisk gateway giver Plug & Play-adgang til dataene via et Ethernet-interface. Denne løsning er nem at implementere, giver klare instruktioner i tilfælde af fejl og giver maksimal tilgængelighed af maskiner.

  • Montører og teknikere bruger den diagnostiske gateway til at undersøge Cube-systemets topologi og opdage installationsfejl på et tidligt tidspunkt.
  • Servicepersonalet på maskinen eller systembyggeren identificerer hurtigt fejl ved midlertidigt at integrere den diagnostiske gatewayen. Permanent integration er også en fantastisk måde at styre f.eks. elektrikeren i marken via fjernadgang.
  • Operatøren af en maskine eller et system, der implementerer den diagnostiske gateway permanent, er i stand til at reagere på potentielle problemer på et tidligt tidspunkt. I bedste fald er instruktioner til fejlfinding allerede implementeret, hvilket giver installatøren mulighed for at medbringe den påkrævede reservedel, når han kører ud for at udføre reparationen.

Download whitepaper

Udfyld blot formularen, så får du adgang til downloads.

Angiv resultatet af beregningsopgaven ovenfor.
captcha
*Obligatorisk felt
Hej
Vi er her for dig!
Vi tager os af dine spørgsmål...